Produktkategorier

 

Besök pausdrycker.se för att se vårt utbud av kaffe- & vattenautomater.

Pausdrycker i Sollefteå är ett komplett vendingföretag som har Ångermanland, Medelpad och Jämtland som distrikt. Vi levererar kaffe, kaffe- och varuautomater, tillbehör, kakor, frukt, kylt vatten, konfektyr, samt maskinservice. Med andra ord allt som hör till en lyckat paus i arbetet!

Vårt breda sortiment med högkvalitetsautomater och produkter är en viktig del för att hålla den höga servicenivå som vi har. Vi har dessutom personlig kontakt med våra kunder, vi besöker alla våra kunder minst en gång i månaden. Allt detta gör oss till ett fullservice företag. Luta er tillbaka och fika i lugn och ro.

Från och me
d den 2013-12-01 övertog Pausdrycker kontorshandeln från Dokumentbolaget som funnits i samma byggnad i många år. Välkommen in till våran butik! Där har vi allt från pennor, toner, papper, pärmar, kuvert, städ & hygien till helbönor, lösvikts te, thermosar, papptallrikar, och pressobryggare. 

Vi har alltså utökat servicen för våra företagskunder genom att du med några "klick", enkelt och bekvämt, kan komma åt och beställa hela vårat sortiment av kontorsvaror här på webbutiken!

Kaffe- och fikadelen hittar du fortfarande på vår hemsida pausdrycker.se


Mvh Nicklas Ledin med personal