Produktkategorier


Pausdrycker i Sollefteå är ett komplett vending företag som har Ångermanland, Medelpad och Jämtland som distrikt. Vi levererar kaffe, kaffe- och varuautomater , tillbehör, kakor, frukt,  friskt vatten, konfektyr, fryst mat samt maskinservice. Med andra ord allt som hör till en lyckat paus i arbetet!

Vårt breda sortiment med högkvalitets automater och produkter, är en viktig del för att hålla den höga servicenivå som vi har. Vi har dessutom personlig kontakt med kunderna, vi besöker alla våra kunder minst en gång i månaden. Allt detta gör oss till ett fullservice företag. Luta er tillbaka och fika i lugn och ro.

Från och me
d den 2013-12-01 övertog Pausdrycker kontorshandeln från Dokumentbolaget som funnits i samma byggnad i många år. Välkommen in till våran butik! Där har vi allt från pennor, toner, papper, pärmar och kuvert till helbönor, lösvikts te, thermosar, papptallrikar och pressobryggare. 


Och nu utökar vi alltså servicen för våra företagskunder genom att du med några "klick", enkelt och bekvämt, kan komma åt och beställa hela vårat sortiment av kontorsvaror här på webbutiken!

Kaffe- och fika-delen hittar du fortfarande på: www.pausdrycker.se


Mvh Nicklas Ledin med personal